keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kesäkappaleet

Kirjoitettu 28.8.

Tässä kesän aikana on tullut kuunneltua enemmän tai vähemmän tiettyjä kappaleita. Jokaiseen niihin liittyy ainakin jonkinlaista muistoa – joko niitä on soitettu baareissa kyllästymiseen asti, ne on ollut lenkkimusiikkia tai niihin liittyy enemmän tai vähemmän tunteita. Osa liittyy joihinkin ihmisiin ja tiettyihin tapahtumiin. Koska niitä kappaleita on jonkin verran kertynyt niin ajattelin, että olisi ihan hauska koota niitä yhteen ja muistella, että mitä sitä onkaan tapahtunut. Kaikkeen ei liity mitään erityisen syvällistä, enkä noita tapahtumia kauhean tarkasti edes halua kertoa, mutta jospa tästä joku vaikka löytäisi uutta kivaa musiikkia omalle soittolistalleen.

Löytö jo ajalta ennen Espanjaan lähtöä, mutta täällä tätä on tullut kuunneltua myös todella paljon. Kiva baaribiisi, kiva lenkkeilybiisi. Hyvä mieli tästä kappaleesta tulee, vaikka mitään syvällistä tarinaa ei taustalla olekkaan.

Tämähän on soinut Suomessakin nyt, eikös? Ei oo siis mitään erityisen syvällistä tarinaa tiedossa, tämä vain on soinut lähes kyllästymiseen asti mm. Trampsissa (baari täällä Fuengirolassa) ja mulle tulee tästä niin vahvasti juuri tuo Tramps mieleen, että tätä kappaletta ei vaan voi jättää mainitsematta tässä postauksessa.

Syyt on oikeastaan samat kuin aiemmassakin.

Tätäkin soitetaan taatusti niin Suomessa, Espanjassa kuin muissakin maissa nyt kyllästymiseen asti, mutta ei se mitään – myös minä olen hurahtanut tähän kappaleeseen! Ihanat sanat, joihin vain samaistua täysin. I can't tell you where the journey will end but I know where to start...

Tämä tarina onkin jo kuultu tatuointipostauksessa. Tätä kappaletta on tullut siis kuunneltua jo ennen Espanjaan lähtöä ja jotenkin sanat vain osui ja upposi. Tästä löytyi sitten myös tatuointiin sopiva tekstinpätkä.

Sanotaan vaikka niin, että viimeisen kuukauden aikana oon ollut mukana semmoisessa ihmissuhdemankelissa, että en pahemmin välitä uusia vastaavaa sirkusta enää ihan heti uudestaan. Mitään draamaa ei ole sinänsä tähän liittynyt missään vaiheessa, ehkä vain vähän väärinkäsityksiä ja pahaa mieltä. Tästä kappaleesta tulen kuitenkin hyvälle tuulelle, koska tästä tulee eräs ihminen mieleen. Asiat ei ehkä menneet mun mieleisellä tavalla, mutta hauskoja muistoja jäi ainakin tuosta koko tapahtumaketjusta ja tuskin tulen muistelemaan pahalla.

Tätäkin tuli kuunneltua paljon jo ennen tänne lähtöä, mutta soittolistalle tämä sitten jäi pyörimään myös Fuengirolassa. Kiva kappale kivoilla sanoilla, eipä tässä muuta.

Jälleen tätä kivaa bile- ja lenkkeilymusiikkia. Tosi tarttuva kappale, suosittelen lämpimästi tämänkin kappaleen kuunteltua.




Enrique nyt vaan on rakkaus, siitä ei pääse ylitse, eikä ympäri. Tätä kappaletta kuuntelin jo Suomessa ja jotenkin tästä tuli aina vaan niin kamalan hyvä fiilis, että kuuntelin tätä kappaletta yhä uudestaan ja uudestaan ja vielä kerran uudestaan.

Hyvän mielen musiikkia taas. Ei hajuakaan, mitä tässä kappaleessa lauletaan, mutta melodia on tosi tarttuva ja tätä tekee mieli kuunnella uudestaan ja uudestaan. Sopii niin lenkille kuin ihan vain kotioloihinkin. Ihan mahtava!


Samaa luokkaa edellisenkin kanssa. Tosi tarttuva kappale ja tästä vaan tuli niin hyvälle mielelle joka kerta. Sopi niin bilettämiseen, lenkkeilyyn kuin muuten vain kuunteluunkin.

Moi P, mulle tulee tästä ihan sinä mieleen :D Tätä kappaletta on siis tullut kuunneltua niin yksin kuin muidenkin kanssa ja tästä tulee aika monet baari-illat mieleen, kun ollaan tätä P:n kanssa kuunneltu ja laulettu. Ja ehkä myös tanssittu. On se vaan hyvä biisi.

Tämmöstä bile- ja lenkkeilymusiikkia taas. Alkuun en oikein lämmennyt tälle (nyt jälkeen päin ajateltuna en ymmärrä, että miksi), mutta nyt tää soi yhä useammin ja useammin mun soittolistalla. Varsinkin lenkillä tää on ihan ehdoton!

There's a place I wanna go and a life I wanna know... Tätä tuli kuunneltua hyvin paljon jo ennen Fuengirolaan saapumista. Nuo sanat sitten.. No, jokainen osaa varmaan jo ihan tuosta lauseesta päätellä, minkä takia tämä kappale on löytänyt tiensä tälle listalle.

i>
:D No, onhan ne ihmiset vähän hulluja täällä bilettäessään! 

 
Nämä sanat vain osuu ja uppoaa. Tähän liittyy niin nolo, mutta samaan aikaan todella huvittava tarina ja enempää siitä kertomatta voin vain sanoa, että kuunnelkaa ne sanat ihan huolella ja miettikää, mitä tämä kappale voisi mulle tarkoittaa. Tarina kulki aika lailla samaa rataa kuin laulussakin... Kaikkea sitä.. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti