torstai 25. heinäkuuta 2013

Päivä Bioparkissa

Viime viikolla kaikki ei mennyt tosiaankaan ihan suunnitelmien mukaan. Välillä tuntui, että kaikki mikä pieleen saattoi mennä, ihan taatusti myös meni pieleen. Tottakai viime viikko oli myös mukava ja ei pienet vastoinkäymiset lannistaneet – päinvastoin. Oli vaan hauska naureskella kaikille kommelluksille ja aina kun joku taas meni pieleen niin siitähän saatiin uudet naurut.

Yksi suurimmista fiaskoista on kuitenkin viime viikon keskiviikko. Meidän piti E:n kanssa lähteä käymään Gibraltarilla. Niin, nimenomaan piti. Reissu oltiin varattu ja bussin piti startata kello 7:55 tuosta noin puolen kilometrin päästä. Meillä oli kello soimassa kello 6:20, mutta jostain syystä väsytti ihan kamalasti ja päätettiin ilmeisesti pötkötellä vielä hetki kun aikaa kuitenkin on. Olihan sitä vielä siinä vaiheessa, mutta kun seuraavan kerran herättiin kello 7:50 niin eipä sitä aikaa enää ollutkaan. Lienee siis sanomattakin selvää, että Gibraltar jäi meiltä kahdelta välistä.
 
Koska Gibraltarille ei päästy, piti sitten keksiä jotakin muuta ohjelmaa. Päätettiinkin sitten, että lähdetään käymään Bioparkissa. Biopark on siis eläintarha Fuengirolan keskustassa ja kun sen näkee niin ei kyllä ikinä uskoisi ulkoa päin, että se on eläintarha. Siinä se on keskellä keskustaa jotenkin niin hämärällä paikalla ja ulkoasusta tulee enemmän joku kaupungintalo kuin eläintarha mieleen. Harmi, kun en muistanut ottaa kuvaa.
 
Bioparkista mä olin kuullut etukäteen tosi paljon lähinnä positiivisia kommentteja, joten odotukset oli suhteellisen korkealla. Eikä muuten tarvinnut pettyä! Biopark oli ihan älyttömän hieno, se oli rakennettu tosi fiksusti ja siellä oli helppo liikkua. Siellä oli paljon puita, aurinko paistoi ja olosuhteet näytti siltä, että eläimet on ihan oikeasti otettu kunnolla huomioon. Eläimienkin lähelle pääsi ja olihan se vähän hurjaa, kun esimerkiksi gorilla oli niin kamalan lähellä.

Ainut miinus ei varsinaisesti liittynyt eläintarhaan mitenkään, mutta mainittakoon nyt kuitenkin. Meidän Biopark vierailu sijoittui iltapäivään non kahden-kolmen aikoihin ja ilmeisesti eläimet on ottaneet espanjalaisten siestan omaankin käyttöönsä. Tosi monet eläimistä oli nimittäin nukkumassa! No, päästiin joka tapauksessa ihmettelemään niin sitä aiemmin mainittua gorillaa kuin tiikereitäkin, vaikkakin kaikki nukkuivat. Bioparkista löytyy noiden lisäksi erilaisia apinoita, orankeja, flamingoja, eri lintuja, lepakoita, käärmeitä, krokotiilejä jne.

Jos vaan joskus satut liikkumaan Fuengirolassa niin Biopark kannattaa ehdottomasti ottaa ohjelmaan mukaan, siellä viihtyy taatusti muutkin kuin perheen pienimmät.
 
 











 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti