torstai 25. heinäkuuta 2013

Kävelevä katastrofi

Kirjoitettu 23.7.

Jotta kenenkään elämä ei olisi liian tylsä, pitäähän sitä vähän kertoa, mitä jännää mun elämässä on tällä kertaa tapahtunut!

Mä en tajua, mikä ihmeen pahan onnen magneetti mussa on, kun koko ajan tuntuu tapahtuvan kaikkea ihan älytöntä. Mainittakoon vaikka nyt esimerkkinä tältä kuukauden sisältä monsterijalka (joka on muuten parantunut), la cucaracha ja tämä viimeisin murtohälytysjupakka. Ja Gibraltarilta myöhästyminen. Ja parit pommiin nukkumiset. Entäs se kerta, kun en saanut kirpputorin kassaa toimimaan ja loppujen lopuksi johto vaan ei ollut pistorasiassa. Niin ja tässä yksi päivä raapaisin (kyllä, raapaisin) vahingossa myyjää kaupan kassalla sormeen ja nykyään kyseinen mies moikkaa mua kadulla. Tein vissiin lähtemättömän vaikutuksen? Jokatapauksessa, tätä listaa voisi jatkaa lukemattomiin...

Asiaan. Tässä illan aikana napsautin pahaa aavistamattomana valot lamppuun päälle ja siitä taisi kulua noin viisi minuuttia, kun kuului joku outo humahdus ja katosta tippui palasi mun päälle. Säikähdin, myönnettäköön ja aika äkkiä katse nousi kattoon ja käsi hakeutui valokatkasijalle. Katosta siis putosi lamppu. Ja se putosi niin, että se jäi roikkumaan sähköjohdon varaan. Siinä sitten tuijottelin sitä lamppua ja mietin, että mitähän hittoo sitä nyt sitten tehdään.
 
Panikoin asiasta Facebookissa ympäriinsä ja yritin keksiä jotakin ratkaisua ja lopulta sitten nöyrryin soittamaan vuokraisännälle. Onneksi häntä ei haitannut häiriköinti (vaikka kello olikin lähemmäksi puoli 11 illalla) ja kyseinen mies lupasi tulla käymään pian. Odottelin sitten ja kyllähän se sieltä sitten lopulta tulikin. Kämpästä sammutettiin sähköt pääkatkasijan kautta, vuokraisäntä otti sakset käteen ja katkaisi ne johdot lampusta irti. Sähköt takaisin päälle, lamppu lattialle ja problem solved. No problemo amigo.

Kaikkea sitä... Mä en ylläty enää mistään, mitä tän mun Espanjan matkailun aikana tapahtuu :D Tässä samassa voisinkin nyt sitten mainita, että tatuointiaika on varattu – aloin tosin hieman miettiä, että uskallankohan ottaa koko tatuointia, ties mitä sillonkin vielä tapahtuu ;)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti