torstai 21. maaliskuuta 2013

Paperitöitä...

 
 
 
(En tiiä, mitä mä teen väärin, kun noi ei suostu kääntymään mitenkään oikein päin, mutta menkööt nyt noin...) 

Mites ne vaihtoasiat etenee? No tuota...

Ajattelin, että kirjoittelen vähän tästä vaihtoon lähtö projektista (tai siis, miten asiat on tähän mennessä menneet), tää kuitenkin menee pikkusen eri tavalla, kun mitä esimerkiksi lukion aikaisessa vaihdossa.

Mun suunnitelmat on muuttunu syksystä lähtien – alunperin mä olin lähdössä yksin, mutta sitten sain houkuteltua mun kaverin E:n mukaan. Meijän piti olla siellä kolme kuukautta. No, jotenkin siinä kävi niin, että ollaankin viisi kuukautta. Barcelona meillä oli suurinpiirtein koko ajan päämääränä, mutta välillä mietittiin myös Portugalia, Italiaa ja Kreikkaa. Koko homma lähti liikkeelle, kun tammikuussa tehtiin alustava hakemus, johon meni ykköstoiveena Espanja, tokana tuli Malta ja kolmantena Kreikka.
 
Alustavan hakemuksen jälkeen piti täyttää suunnitelmalomake, johon etittiin jälleen niitten kissojen ja koirien kanssa meidän tulevan koulun sivuilta kurssit, mitä halutaan käydä ja vastaavasti meidän koulun sivuilta niille kurssit, jotka suurinpiirtein kävis yhteen. Eihän se tietenkään niin helposti käyny, vaan esimerkiksi Georgrafia Turistica Mundial käänty Matkailun toimintaympäristön kehittämiseksi... No, sinne päin kuitenkin ja lohduttauduttiin sillä, että ne kurssivalinnat menee kuitenkin uusiks, kunhan päästään Espanjaan.

Sitten tuli koulun nettihakemus. Sinne on pitäny laittaa niin motivation letteriä, cv:tä, language passportia sun muuta ja itseasiassa tänään vasta valmisteltiin tuo nettihakemus E:n kanssa. Papereita ollaan myös tulostettu hirvee pino, huomenna tulostetaan vähän lisää ja haetaan niihin allekirjotuksia ties keneltä. Sen jälkeen toi pino lähtee kv-koordinaattorille, joka ilmeisesti laittaa ton samaisen pinon menemään kohti Espanjaa. Mä en oo kauheen järjestelmällinen ihminen, joten mulla on jo nyt stressi siitä, että mä saan säilytettyä noi paperit edes jossain...

Periaattessahan me jo tiedetään, että me päästään sinne kouluun – sinne ei hakenut meidän lisäksi kuin yksi muu meidän koulusta ja ne ottaa 4 oppilasta / vuosi, joten me päästään sinne. Ja niille on myös ilmoitettu, että me ollaan tulossa, mutta tää virallinen puoli vaan pittää tässä välissä hoitaa ennenkuin sieltä tulee sitten virallinen hyväksyminen tms.

Sormet ja varpaat pystyyn, että huomenna saadaan kaikki tarvittavat allekirjoitukset ja päästään vihdoin ja viimein viemään toi paperipino eteenpäin!

1 kommentti:

  1. Aivan mahtava bloginalku sulla! Tällaista blogia oonkin jo pidemmän aikaa etsinyt! :-)

    VastaaPoista