tiistai 19. maaliskuuta 2013

Mistä restonomiopiskelijan päivä on tehty?

 
Tästä tulee ihan tarkotuksella lyhyempi postaus kuin muista, välillä vähän tämmöstäkin. Viime vuonna tähän aikaan mä haaveilin kouluun pääsystä enemmän kuin mistään muusta ja olisin tehny mitä tahansa, että pääsen kouluun. No, tässä sitä ollaan koulun penkillä ja pari ylimäärästä vapaapäivää tekis kyllä välillä enemmän kuin vain hyvää :D Tätä nyt ei pidä ymmärtää väärin - mä tykkään tästä meijän koulutuksesta tosi paljon, meillä on ihana luokka ja opiskelu on kivaa, mutta on tää myös rankkaa. Kalenteriin kerääntyy pikkuhiljaa vaikka mitä enemmän tai vähemmän mielenkiintoista ja välillä sitä vaan miettii, että mihin väliin sitä pitäis edes kaikki tekeminen mahduttaa.
 
Tänään tulikin ihan kunnolla käytännönharjotusta, opeteltiin pöydän kattamista ja tarjottimen käyttöö. Mä en tiiä, miten paljon mä haluan tulevaisuudessa olla ravintoloissa töissä, mutta ihan mielenkiintosta oli silti ja aika meni nopeesti, kun ei vaan päntätty kirjoista vaan ihan käytännössä harjoteltiin niitten astioiden asettelua pöydälle. Servettejä kans päästiin taittelemaan ja toi kuvassa oleva taitos meinas polttaa kaikkien hermot muutamaankin kertaan, mutta lopulta siinä sitten onnistuttiin :D
 

Pari tenttiä viime jaksolta lähti kans uusintaan, joten pääsin tuota niin ihanaa tenttikuorta (taas vaihteeks) täyttämään. Huomenna olis myös tiedossa järjestyksenvalvojakurssin loppukoe, siihen kyllä oon menossa ihan luottavaisin mielin. Tentin jälkeen voi tietysti olla ihan eri ääni kellossa, mutta ei nyt ainakaan tällä hetkellä pahemmin jaksa vielä stressata.
 
Illan ohjelmaan vielä kuuluisi ainakin venäjän läksyjen tekeminen ja vaihtopapereitten täyttäminen, joten ainakaan tekemistä ei puutu. Jos jotakin aikaa jää, niin aattelin kirjotella vielä vähän pidemmän postauksen tänne, mutta jos en kerkeä niin jää sitten huomisen puolelle :)

4 kommenttia: