keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Stressi-Erkki


Tästä konferenssista oon höpissy ennenkin, höpistäänpä nyt vähän lisää. Joulu-tammikuusta asti tätä on suunniteltu ja tehty töitä tän eteen, nyt se konferenssi on täällä. Ilmottauduin siis joskus joulukuussa konferenssin suunnitteluryhmään, kerään sille tunteja projektipassiin, joka jokaisen pitää meidän koulussa suorittaa. Joulukuussa joku huhtikuinen konferenssi tuntui kaukaiselta käsitykseltä, mutta tänään sitä ollaan sitten oltu ihan työn touhussa.

Mun tehtäviin tuolla konferensissa kuului mm. opasteiden tekeminen. Opasteet tein jo aikoja sitten ja eilen menin laittelemaan niitä paikoilleni seitsemän jälkeen aamulla. Vielä illalla eilen kaikki oli hyvin, mutta tänä aamuna ei enää ollut. Osa opasteista oli illan/yön/aamun aikana revitty irti ja piti tehdä uudet. Kaiken muun tohinan keskellä juoksin sitten ympäri koulua ja kirosin sitä, kuka ne opasteet oli repiny alas. Sain tehtyä onneksi uudet ja sain ne paikalleen M:n kanssa, nyt sitten sormet ja varpaat pystyyn, että ne opasteet on paikallaan myös huomenna...

Tänään menin taas aamulla tuonne konferenssipaikalle ja tänäänhän se konferenssi vasta alkoikin. Mä olin koko päivän rekisteröintipisteessä, eli merkkasin listaan osallistujia (joita oli vähän vajaa 200) ja annoin niille konferenssikasseja, missä oli mm. konferenssin ohjelma, kaulanauha ja muuta mukavaa. Päivä meni oikein kivasti ja oli itseasiassa mukavampaa kuin mitä mä odotin :) Tässä illalla käytiin vielä kaupungintalolla jossain iltatilaisuudessa, oli ihan mukavaa vaihtelua.

Huomisesta syntyi pieni paniikki, kun olin vähän merkinnyt omat työt väärin, mutta se onneksi selvisi äsken ja huomenna sitten meen jatkamaan työn tekoa - huomenna tehtävänä olisi sihteerinä toimiminen sillä välin, kun joku puhuja pitää puhettaan, voi apua :D Vähän jo jännittää, mutta enköhän mä siitä selviä, kun selvisin tästäkin päivästä.

5 kommenttia:

  1. Oot nätti ja kiva tää postaus :)

    http://iseeabiggerdreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. kuulostaa aika stressaavalta päivältä tosiaan! ja voin ymmärtää kuinka paljon toi opasteiden tärvely on voinut ketuttaa : D mikä siinä on niin vaikeaa jättää ne opasteet rauhaan, ihan syystähän ne siellä varmaan ovat... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stressaavaa on kyllä ollu, mutta samalla ihan älyttömän mukavaa ja mielenkiintoista :D Eilen kyllä otti tuo opaste homma ihan älyttömän paljon päähän (ja tämä vielä potenssiin miljoona), mutta tänään kaikki opasteet oli onneks edelleen paikallaan, joten loppu hyvin, kaikki hyvin :)

      Poista
  3. Teet selvästi paljon työtä... Kyllä varmasti ärsytti kun ne opasteet oltiin revitty irti! Ja oot tosi nätti!

    http://minttusweetdreamsblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista