lauantai 20. huhtikuuta 2013

Stressi-Erkki osa 2


Voittajan on helppo hymyillä, vai mitä?
 
Nyt on siis konferenssi onnellisesti takana päin, muistona kamala väsymys ja päänsärky. Konferenssin toisena päivänä olin ns. sihteerinä eli toisin sanoen istuin kuuntelemassa parin puhujan luentoo ja olin siellä pienenä apulaisena. Käytännössä siis huolehdin, että ennen luennon alkua huoneessa tuuletettiin kunnolla, tietokone pelitti ja tuolit sekä pöydät oli järjestyksessä. Tota stressasin pitkään ja ihan turhaan.
 
Kolmantena ja viimeisenä päivänä olin jälleen sihteerinä. Huolehdin taas, että koneet oli päällä, luokassa oli paperia ja kyniä, ikkunat oli auki ja niin pois päin. Ensimmäisen luennon aikana vaan istuin omalla paikallani ja tein jotain omia juttuja, toisen luennon aikana sitten pääsin osallistumaan vähän enemmänkin mukaan. Oli aika erilainen luento, aluksi mm. tanssittiin ympäri luokkaa ja toinen luennon pitäjistä teki kaikille ilmapalloista hatut :D En oo ihan semmosta kokenut aikasemmin eli oli ihan mielenkiintoinen kokemus.

Eilen se sitten loppu ja nyt on jopa melkein haikea fiilis. Niin monta kuukautta ollaan suunniteltu ja stressattu tuota konferenssia ja nyt se on sitten ohi. Keskiviikkona vielä ajattelin, että en kyllä ikinä enää lähtis samaan mukaan, oli sen verran iso töinen homma ja sai vedettyä kauheet stressit itelle, mutta nyt jälkeen päin ajatellen... Kyllä mä menisin mukaan uudestaan. Kokemuksena toi oli mitä mahtavin, pääsi oikeasti näkemään, millasta se työnteko tuolla on ja sai itse tehdä niin paljon kaikkea, mitä tuskin muulloin olisi tullut tehtyä. Saatiin myös tosi hyvää palautetta ja siitä tuli oikeasti hyvä mieli, ilmeisesti on tehty ainakin jotain oikein :)
 
Nyt sitten pitäisi palata takaisin ns. normaaliin arkeen. Tiedossa olisi mm. ryhmätöiden tekemistä, tenttejä, venäjä opiskelua... No, ompahan sentään yksi iso juttu jaloista pois ja kerkee taas murehtia kaikkea muuta. Onneksi sentään kesäloma lähestyy pikkuhiljaa ja sitä lomaa tässä kyllä jo on kaivattukin pidemmän aikaa.
 
(Kuvien taustalla muuten näkyy yksi niistä opasteista, joitten takia olin repiä hiukset päästä keskiviikkona..)



2 kommenttia:

  1. http://idenswolf.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

    Tässä olisi haaste sinulle :)

    VastaaPoista
  2. :D mullaki on sulle haaste

    http://itfeeel.blogspot.fi/

    VastaaPoista