perjantai 6. joulukuuta 2013

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi! / Happy indepence day Finland!

Pienestä hiljaisuudesta huolimatta todettakoon, että hengissä ollaan. Ei nyt vain ole ollut mitään erityistä kirjoitettavaa, joten ajattelin, että kaikkien edun mukaista, että en kirjoittele tänne jotakin epämääräistä liipalaapaa vaan sen takia, että jotakin pitäisi kirjoittaa. Mutta ei hätää, kyllä mulla uusia tekstejä on mielessä ja lähipäivinä yritän kirjoittaa vihdoinkin viime viikosta - ystäväiseni M oli nimittäin täällä minua ja E:tä moikkaamassa kokonaisen viikon verran ja sillon kieltämättä sattui ja tapahtui.
 
Mutta, tämän päivän postauksen aihe oikeastaan oli vain todeta, että hyvää itsenäisyyspäivää sinne Suomeen! Espanjassa vietetään tänään perustuslain päivää, joten pyhäpäivää vietetään täälläkin. 
 

Kuva nyt ei varsinaisesti postaukseen liity, mutta halusin tähän jotain suomalaista mukaan ja parempaa kuvaa en nyt tähän hätään sattunut löytymään ja vaikka oma kehu haiskahtaa, niin mielestäni olen onnistunut ottamaan aika hyvän kuvan ;) Kuva siis parin vuoden takaa meidän kotipihalta.

And because I have been asked to write also in english, here we go: today is indepedence day of Finland! That was the main point of this post and soon I will write about the week when my friend M was here in Barcelona. The picture was taken by me couple years ago from our backyard, looks kinda cool :)

(Älkää pliis saako sydäriä, jos kun tuossa on kamalia virheitä, espanjalainen kaveri vaan alkoi vaatia tekstiä englanniksi tai espanjaksi ja ajattelin, että englanti on kivuttomampi vaihtoehto...)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti