keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulumarkkinat Barcelonan keskustassa

Keskustaan ilmestyi jokunen aika sitten joulumarkkinat ja ensimmäisen kerran mä ja E käytiin ihmettelemässä niitä silloin kuin M oli vielä täällä. Silloin niitä markkinoita tosin oltiin vasta pystyttämässä ja ajateltiin, että käydään sitten joku toinen kerta uudestaan. Viime viikolla se joku kerta  sitten viimein koitti, kun raahasimme itsemme keskustaan ja samalla reissulla käytiin nuo markkinatkin vilkaisemassa. Markkinat siis löytyy Barcelonan katedraalin edestä ja myös metroasema Jaume I on siinä vieressä.





Kuvat varmaan kertoo enemmän kuin mun löpinät. Markkinoilta löytyy siis ihan kaikkea ruuasta koristeisiin ja kojuja oli vaikka kuinka kamalasti. Markkina-aika on jouluaattoon saakka ja sen jälkeen ne palaavat vielä kertaalleen 28. päivä, jolloin on ilmeisesti jonkinlainen paikallinen aprillipäivä. Tuona päivänä en ostanut mitään, mutta voi olla, että tulee käytyä tuo markkina-alue vielä viikonlopun aikana uudestaan tarkemmin läpi, sillä huomenna saan tänne vieraita Suomesta - äiti ja sisko tuleevat tänne Barcelonan auringon alle joulun viettoon.

Last week me and E visited in Christmas markets which are in front of catedral of Barcelona. Markets were really nice but that time I didn't buy anything. I will visit those markets probably again during this weekend because tomorrow I'm goig to have some guests - my mom and sister are coming here to celebrate Christmas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti