torstai 26. joulukuuta 2013

Museu de la Xocolata

Tämä postaus on ajastettu.

Jälleen kerran sarjassamme Jenni suosittelee! Viime viikonloppuna Ciutadella - puisto ei suinkaan ollut ainoa paikka, missä käytiin vaan vierailun kohteeksi päätyi myös Museu de la Xocolata eli suomalaisimmin suklaamuseo. Mä en ole mikään museoihminen, mutta tuommoinen suklaamuseo kuulosti ihan hauskalta ajanvietolta, joten sinne siis päädyttiin. 

Museosta siis nimensä mukaisesti löytyy suklaasta tehtyjä taideteoksia. Muutama ääniraitakin siellä oli eli sai mennä kuuntelemaan erilaisia suklaaseen liittyviä tarinoita, äänivalikoimat oli katalaani, espanja ja englanti. Me ei näitä jääty kuuntelemaan, kierreltiin vaan ympäriinsä kuvaamassa ja ihmettelemässä.

Me mentiin museolle metrolla eli jäätiin jälleen Jaime I pysäkillä kyydistä pois ja käveltiin loppumatka. Mä en ole niin hyvä kartturi, että osaisin sen välimatkan selittää, mutta käytännössä Jaimelta lähdetään kävelemään kohti Ciutadella - puistoa ja museo löytyy siitä matkan varrelta. Enemmän tietoa löytyy esim. museon omilta sivuilta.









Ensimmäisestä kuvasta siis löytyy museon päälippu, joka on sekin suklaata! Hintaa tuolle vierailulle tuli 5 euroa ja ainakin minun mielestäni museo on hintansa arvoinen ja suosittelen paikkaa myös muille Barcelonaan eksyville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti