sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Sunnuntaina Ciutadella - puistossa

✓ Käy Ciutadella - puistossa

Jälleen kerran sarjassamme tämä pitää tehdä ennen Suomeen lähtöä. Näitä tämmöisiä on paljon, mutta ei enää ihan niin paljon kuin aluksi. Tällä hetkellä listalla on vielä käynti Tibibadolla, Gironassa sekä Barcelonan jalkapallo-ottelussa käyminen. Sitten on tietysti kaikkia muita juttuja, mitä olisi kiva tehdä, mutta nämä nyt vielä ainakin.

No, jokatapauksessa, Ciutadella - puistossa käyntiin viime viikonloppuna. Mitään tietoiskua en nyt tähän iske, mutta puisto siis löytyy Ciutat Vella - kaupunginosasta, joka on yksi Barcelonan vanhempia kaupunginosia. Me mentiin puistoon menemällä ensin Jaume I metropysäkille ja sieltä sitten käveltiin, mutta matka keskustastakaan kävellen ei ole pitkä.












 Last weekend we finally visited Parc de la Ciutadella. We have been thinking that almost since we came to Barcelona but every time we have had something "better" to do and we have forgot Ciutadella. But now we have visited there and I only have Tibibado, Girona and watching Barcelona FC game in my list left. Of course there is also other things to do but those are things I really want to do before going back to Finland.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti