torstai 10. huhtikuuta 2014

Mitä ihmettä täällä tapahtuu?

Aina välillä Barcelonassa koulussa ollessa koki hetkiä, jolloin olisi tehnyt mieli vajota jonnekkin pöydän alle ja jäädä sinne lopputunniksi. Niitä hetkiä tuli toisinaan joka päivä, joskus jopa useampi päivän aikana. Niinä hetkinä sitä vain mietti, että mitä hittoa mä täällä teen, kun voisin olla Suomessa, enkä taatusti nolaisi itseäni näin pahasti. Ranskan tunnit oli ehdottomasti elämäni nöyryyttävimmät hetket top3-listalla. Parhaimpia hetkiä oli, kun minä en tiennyt mitään, mitä tunnille tapahtuu ja opettaja demostroi poroa ilman silmiä. Kyllä. How do you say no eye deer - eheh no idea!!

Entäs se kerta, kun joulun alla muut kertoivat ranskalaisesta joulusta ja me sitten E:n kanssa saatiin kunniatehtäväksi piirtää joulukuusia ja lahjapaketteja taululle? Tai samaiset ranskan tunnit, kun opettaja ja koko luokka meni hämilleen, kun kuulivat, että suomenkielessä sanat eivät ole maskuliini- tai feminiinimuodossa. Se hämmennyksen määrä..

Yhdellä ranskan tunnilla sitten eräs meidän kavereista sai jostain päähänsä, että me puhutaan E:n kanssa viroa. En vieläkään tiedä, mistä se käsitys tuli ja tajusiko kyseinen tyyppi koskaan, että me ei puduta viroa, mutta hälläkö väliä. Tässä sitten kuvia selaillessani muistin yhden meitä hämmentäneen asian.

Tämä näin. Joo, muut kaupungit ja maat taitaa olla suurinpiirtein oikeassa kohtaa, mutta mitä mieltä olette siitä, että Kuopio ja Savonia näyttäisi sijaitsevan Virossa? Tästäköhän se käsitys tuli, että me puhutaan viroa... ;)
 
Seuraava hämmennyksen hetki oli tämä. Minulle ei vieläkään ole selvinnyt, mitä ihmettä tuo auto tuolla koulussa teki, siellä se oli muutaman päivän ja koko koulu haisi ihan bensalta. Eniten hämmentää myös se, että miten ihmeessä se on saatu raahattua tuonne sisälle...

Monia hämmennyksen hetkiä tuli siis koettua ja joka kerta niistä saatiin yhtä hyvät naurut, kun alkujärkytyksestä toettiin. Ja hymyn kanssa näitä voi nyt jälkeenkin päin muistella, sillä ei ne nolotkaan hetket jäkeen päin mietittynä ollut missään nimessä semmoisia, että niistä olisi jotenkin huono mieli ja huonot muistot jääneet :)

2 kommenttia:

  1. Ulkomailla ollessa kyllä sattuu ja tapahtuu, varsinkin jos siellä sattuu viettämään vähän pidemmän ajan:D Itsekin näin kuopiolaisena hieman huvittaa tuo kartta, käyhän se noinkin tietysti... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta, noita kommelluksia kyllä riittää :D Ja joo, voidaanhan sitä aina leikkiä, että Kuopio on vaihtanut sijaintiaan Viroon.. :)

      Poista