maanantai 7. huhtikuuta 2014

Menovinkki Barcelonassa: The George Payne

Oletko Barcelonassa ja haluat lähteä käymään jossain kivassa pubissa? Vilkas yöelämä kalliine yökerhoineen ei houkuta, mutta jonnekkin pitäisi päästä? Jenni jakaa nyt maailman parhaan vinkin - The George Payne! Tämä ihana pieni irkkupubi löytyi marraskuussa, kun nykyinen kämppikseni M oli käymässä Barcelonassa ja yhtä bussipysäkkiä etsiessämme satuimme sitten tämän pubin näkemään. M halusi päästä tuossa kivan näköisessä paikassa käymään, mutta ei sitten samana iltana jaksettu mennä sinne. M:n viimeisenä lomailtana sitten päädyttiin The George Payneen ja voi että, oli se vaan ihana paikka.

Ensinnäkin, The George Payne on ihanan kodikas, siellä soi hyvä musiikki ja minut se hurmasi ensimmäisellä kerralla jo silläkin, että sieltä sai siideriä! Minulla tuli tuossa kohta sangriat, tintto veranot, oluet ja muut juomat korvista ulos, eikä mistään tuntunut löytyvän mitään, mitä minä haluaisin juoda, mutta ah ja voi, tämä ihana pieni irkkula piti listallaan useampaakin erilaista siideriä. 

Meidän oli tarkoitus ihan vain käydä katsomassa millainen meno tuolla on ja lähteä viimeisellä metrolla kotiin (taisi olla perjantai-ilta ja metro lähti kahdeltatoista), mutta ei me sitten maltettu lähteä yhtään mihinkään vaan notkuttiin tuolla vielä useampi tunti ja lopulta lähdettiin taksilla kotiin. Musiikki oli niin ihanaa, ihmiset oli ihania, meillä oli ihan huippua. Ei sieltä vaan voinut lähteä pois!

E:n kanssa me käytiin tuolla vielä muutamia kertoja ja välillä myös J eksyi meidän mukaamme. Tuolla meidän piti myös käydä E:n kanssa meidän viimeisenä viikonloppuna, mutta kun oltiin menossa sinne niin siellä näytettiin koko illan vaan urheilua, joten ei me sinne haluttu jäädä. The George Payneen liittyy useita mukavia muistoja ja tuota paikkaa on ehdottomasti ikävä.

Mistä tämä ihana paikka sitten löytyy? Läheltä Plaza Catalunyaa, osoitteesta Plaza Urquinaona nº5, läheltä löytyy metropysäkki Urquinaona. Pubin nettisivuja voi kyyläillä täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti