tiistai 25. maaliskuuta 2014

Tatuointi numero 2

Kuten tuossa viime postauksessa tuli jo todettua, varasin tatuointiajan viime viikolla. Vähän menin samalla meiningillä kuin kesällä, keksin idean, halusin toteuttaa sen ja varasin ajan. Rahatilannetta en kauheasti miettinyt, mikä ei näin jälkikäteen ajateltuna ollut ehkä kamalan fiksua, mutta noh, tehty mikä tehty ja ei kaduta.

Alunperin mulla oli suunnitelmissa, että tatuoisin seuraavaksi ranteeseen, mutta se sitten vähän jäi, kun keksin, että seuraava tulee jalkapöytään. Kiva teksti löytyi, se oli pakko saada ja jalkapöytä kuulosti kivalta paikalta. Heti samana iltana kuitenkin rupesin kyseenalaistamaan tota jalkapöytää, ajattelin, että sattuu varmaan ihan hitosti ja ajattelin jo silloin, että voisikohan tuon tatuoinnin laittaa muualle. Eilen sitten päätin, että se tulee nilkkaan/sääreen/sinne suuntaan, mietitään sitten tatuoijan kanssa asiaa.

Tänään sitten marssin sinne liikkeeseen yhdessä kämppikseni kanssa ja voin kertoa, että jännitti ihan pirusti. Tatuoija oli kuitenkin ihan älyttömän mukava, suunniteltiin yhdessä tuo paikka ja tekstin fontti ja koko ajan höpöteltiin kolmestaan jotain, joten se jännitys vähän laski. Tosin, sitten kun piti istua alas ja tatuointikone rupesi surisemaan niin vähän rupesi taas pelottamaan. Muutama kirosanakin sieltä suusta pääsi, kun homma aloitettiin, mutta loppuaika sitten sujui hyvin.



Tuota oli vähän hankalaa kuvata, mutta siinä siis lukee "Not all who wander are lost". Minun mielestäni mun edellisen tatskan laittaminen (täältä näkyy, missä se on) sattui paljon enemmän kuin nyt. Eihän tuo nytkään mitään mukavaa ollut, mutta aika meni tosi nopeasti ja välillä se tuntui jopa ihan hauskalta. Vähän siihen nipisteli myös tatuoimisen jälkeen, mutta jo tuota maksaessa suunniteltiin mun seuraava tatuointi ja tuonne ajattelin kyllä marssia tatuoitavaksi taas uudestaan, kunhan rahatilanne tästä paranee. 

Tatuoinnista tykkään ihan älyttömästi ja vaikka aika hetken mielijohteesta tämän otinkin niin ei kyllä kaduta tippaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti