sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Esittelyssä: Santa Anna - ravintola

Vielä Barcelonassa ollessa me käytiin E:n kanssa suhteellisen usein ulkona syömässä. Ulkona syöminen oli halvempaa kuin Suomessa ja se oli kivaa, mutta meillä oli pienen pieni ongelma - me haluttiin aina mennä samoihin paikkoihin. Jos me satuttiin löytämään joku kiva paikka niin siellähän piti sitten käydä noin miljoona kertaa ja huvin huippu oli, että melkein joka kerta kumpikin otti tasan ne samat annokset. Ajattelin nyt hieman kertoa näistä ravintoloista, missä me usein ravattiin ja ensimmäisenä vuoroon pääsee...

Santa Anna

 Santa Annaan me päädyttiin ensimmäisen kerran ensimmäisellä kouluviikolla. Oltiin E:n ja J:n kanssa kävelemässä ympäriinsä ja etsittiin jotakin kivaa ravintolaa ja satuttiin kävelemään Santa Annan ohitse. Koska meillä oli nälkä, eikä jaksettu enää etsiä mitään paikkaa niin mentiin sitten sisälle. Se oli sitten menoa sen reissun jälkeen, paluuta entiseen ei ollut.. J otti menu del dian (eli päivän menun), minä grillattua kanaa ja E pizzan (miks mä muistan nämä vieläkin?). Ruokia jouduttiin odottelemaan pitkältä tuntuvan ajan, mutta kun ruoka sitten tuli nenän eteen, voin rehellisesti sanoa, etten ollut ihan vähään aikaan syönyt mitään yhtä hyvää.

 Santa Annassa tuli sitten tosiaan vierailtua useampaankin kertaan ja jokaikinen Barcelonaan eksynyt vieras piti käyttää kyseisessä ravintolassa ja kenenkään en tuota paikkaa kuullut haukkuvan. Ruoka oli hyvää, kohtuuhintaista ja palvelu oli ihan älyttömän hyvää. Tarjoilijat oli todella mukavia ja taisivat oppia jo tunnistamaankin minut ja E:n, eikä meille loppuvaiheesta enää tultu puhumaan englanniksi, vaan tarjoilijat jo muisti, että me ymmärretään myös espanjaa.

Jos siis haluat hyvää ruokaa Barcelonassa niin suosittelen ehdottomasti Santa Annaa! Santa Annahan löytyy Ramblan vierestä pienemmältä kadulta osoitteesta Santa Anna, 8 (todella lähellä Plaza Catalunyaa). Lisätietoja löytyy esim. täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti