keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Lempparipaikka Barcelonassa

Barcelonassa on monia paikkoja, joista mä pidän todella paljon ja joissa oli mukavaa viettää aikaa. Pari paikkaa silti nousee ehdottomasti ykkösiksi tässä ajanvietossa ja vaikka tästä paikasta olen jo kertaalleen kirjoittanut niin tämä paikka ansaitsee mielestäni vielä lisää kehumisen aihetta.

Tämä paikka on siis Carmelin bunkkeri ja aiempi postaus löytyy täältä


Mitä sitä kiistämään, tuolla mun mieli lepää. Bunkkerilla oli aina niin hiljaista ja rauhallista, siellä oli vain muutamia ihmisiä (pois luettuna se kerta, kun M oli käymässä ja paikalla oli tv:n kuvausryhmä - mikä me tietysti huomattiin vasta, kun oltiin hypitty ympäriinsä oudot irvistykset naamalla ja otettu kuvia). Bunkkerilta näkee koko kaupungin ja oli vain niin ihanaa istua ja katsella maisemia. Silloin tuntui samaan aikaan siltä, että Barcelona on iso kaupunki, mutta samalla niin pieni. Niin ihana ja niin rakas. Jos mä jotakin paikkaa Barcelonasta kaipaan niin se on aivan ehdottomasti Carmelin bunkkeri ja tuolla kyllä kannattaa vierailla, jos haluaa nähdä muutakin kuin ne tyypillisimmät turistikohteet.


Onkos täällä muita, jotka ovat käyneet Carmelin bunkkerilla ja kenties ihastuneet noihin maisemiin?


4 kommenttia:

  1. Oon kyllä samaa mieltä, että Carmelin bunkkeri on yks parhaista paikoista koko kaupungissa. Täällä kyllä riittää mielipaikkoja, mutta tää on ehdottomasti top kympissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, monia ihania paikkoja riittää, mutta Carmelin bunkkeri on ehdottomasti yks parhaista paikoista :)

      Poista
  2. Kävin nyt toukokuussa ensimmäistä kertaa Barcelonassa ja myös tuolla bunkkereilla ja oli kyllä ehdoton loman kohokohta!
    Toivottavasti tuosta ei tehdä sellaista turistirysäkohdetta, sillä se oli juuri tuollaisena aivan täydellinen! :)

    VastaaPoista
  3. Toi on kyllä aivan ihana paikka :) Tosiaankin toivon, ettei siitä tuu kamala turistirysä, oon ihan samaa mieltä siitä, että toi on tollasenaan täydellinen!

    VastaaPoista