maanantai 26. toukokuuta 2014

Kotimaa kun taakse jää

Tänään alkaa siis matka kohti Espanjaa. Lähdetään äidin ja siskon kanssa tänään yöbussilla Helsinkiin, aamulla lähtee lento Pariisiin ja huomenna illalla (kepee 10 tunnin odottelu tiedossa Pariisissa) lähtee lento kohti Malagaa. Malagasta sitten vielä Benalmadenaan ja siellä ollaan varmaankin keskiviikon puolella yöllä.. Pitkä matka tiedossa, mutta onneksi loma kestää kuukauden, joten ehkä tuon matkustusvaiheen kestää. 


Näin kauniin kesäiset maisemat jää Kuopioon, joten en nyt varsinaisesti voi sanoa, että harmittaisi lähteä.. Toisaalta oon kyllä ihan tyytyväinen, että tuo matka kestää "vain" kuukauden, kerkeää tänä vuonna kokea vähän Suomen kesääkin. Mutta, hieman hiljaiseloa tiedossa, päivittelen reissun päältä sen minkä pystyn, kerkeän ja jaksan :)

3 kommenttia:

  1. Ettekö meinaa Pariisissa pistäytyä jos teillä noin pitkä vaihtokin on? Hauskaa matkaa!!

    VastaaPoista
  2. Minunkin piti sanoa, että menkää ihmeessä Pariisissa käymään (niin minäkin vastaavassa tilanteessa tein). Junalla pääsee kätevästi keskustaan ja takaisin.

    Oikein hyvää Espanjan eloa! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kummallekkin! Oli suunnitelmissa ensin, että oltaisiin lähdetty Pariisiin päiväksi, mut taidetaan olla jo nyt yöbussin jäljiltä nii väsyneitä, että ei ehkä jaksa :D Saattaa olla, että piipahdetaan siellä paluumatkalla, kun sillon on edessä vielä pidempi odotusaika.. :D

    VastaaPoista