maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kotona jälleen

Niin se kuukausi vain hurahti ohitse ja taas ollaan kotona. Ja mikä hauskinta, lähtiessä satoi vettä ja niin muuten sataa nytkin. No, ihan kivaa vaihtelua siihen kaikkeen helteeseen.

Nettiyhteys minulta sieltä paikan päältä löytyi, mutta rehellisyyden nimissä, mä kaipasin pienen tauon kirjoittamisesta. Tabletilla bloggaaminen on muutenkin todella hankalaa ainakin minun mielestä, joten jätin kirjoittelut suosiolla kotiin. Muistiinpanoja kyllä tein ja materiaalia löytyy paljon tuleviin postauksiin, joten kaikenlaista kivaa luettavaa on tiedossa kunhan tästä rupean näitä muistiinpanoja purkamaan!

Matka itsessään meni kivasti. Aurinkoa ja hyvää ruokaa riitti, shoppailin ihan liikaa ja oli niin kotoisa olo. Käytiin loppujen lopuksi vain lähikaupungeissa eli Fuengirolassa, Torremolinoksessa ja Malagassa. Matkat Pariisin kautta meni myös hyvin, tosin Pariisin kierrän jatkossa todella kaukaa. Siitäkin on oma postauksensa tulossa myöhemmin.


Mitenkäs kesä on siellä ruudun toisella puolella alkanut? 

2 kommenttia:

  1. Sama juttu täällä, jätän bloggaamisen aina tabletilla väliin. En vain kestä sitä hässäkkää. Mielenkiinnolla odotan Pariisi-juttuja, siitä on aina kiva kuulla lisää niin positiivisia kuin negatiivisia juttujakin. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, samoin. Tuntuu, että tekstit hyppii minne sattuu, fontit on ihan hassuja ja kuvia en osaa edes laittaa, joten ihan turhaa lähteä itseään ja lukijoita hermostuttamaan epämääräisillä teksteillä, kun koneella saa sitten kirjoitettua jutut kunnolla :D Pariisista ja ranskalaisista löytyy kyllä paljonkin sanottavaa (eikä edes niin kamalan positiivisia..), niitä juttuja kyllä tulee :)

    VastaaPoista