sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Benalmadenan Sealife

Sarjassamme paikat, jotka varmasti herättää ajatuksia suuntaan, jos toiseenkin, mutta kun täällä kerta tuli käytyä niin ajattelin paikasta myös kirjoittaa.

Oltiin siis melkein koko loman ajan arvottu, että käydäänkö Sealifessa vai ei. Ensin ajateltiin, että käydään, sitten taas ei ja lopulta kuitenkin mentiin sinne toiseksi viimeisenä päivänä. Lippujen hintaa en enää muista, mutta lähes jokaisessa ostoskeskuksessa on alennuslippuja erilaisiin paikkoihin Aurinkorannikoiden alueella, joten sieltä mekin oltiin sitten otettu alennusliput Sealifeen, eikä maksettu täyttä hintaa. Kyseinen paikkahan siis sijaitsee Benalmadenan huvipursisataman vieressä/yhteydessä.

Minä en ihan kamalan innoissani ollut menossa tähän paikkaan, mutta myönnettäköön, että olihan se ihan hauska paikka. Eniten hirvitti ajatus putkesta, jossa yläpuolella lilluu haita, kilpikonnia ja ties mitä muita örkkejä. Vielä sen putken näkeminenkin nosti niskakarvat pystyyn, mutta olihan se lopulta iha siistin näköistä. Kuvat kertokoot puolestaan.











Ihan käymisen arvoinen paikka siis, vaikka en tuosta paikasta nyt välttämättä maksaisikaan uudestaan. Oli kuitenkin hienompi kuin mitä olin etukäteen olettanut.

Onko joku muukin sattunut käymään Benalmadenan Sealifessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti